Boligforening

“For boligejendomme er der utallige fordele ved FlexAir® systemet, fordi det er en komplet softwarestyret løsning, hvor dørtelefoni, adgangskontrol og nøglesystemer samles i ét system”

 • Helhedsløsning til boligforeninger

  FlexAir® er komplet og yderst alsidigt – især for boligforeninger. Både dørstationer, hustelefoner og adgangskontrol styres nemt og hurtigt via en webbrowser.

 • Send beskeder direkte til hustelefonen

  Hvis der er installeret video-hustelefoner i lejlighederne, har administratoren mulighed for at sende digitale beskeder direkte til brugerens hustelefon via Nova softwaren. Denne funktion er f.eks. anvendelig i forbindelse med beskeder om varmeaflæsning, reparationer eller lign.

 • Booking af fælles lokaler

  Som boligforening kan det være nyttigt at kunne styre administrationen af fælleslokaler online. Med FlexAir® har beboerne mulighed for at booke sig ind på bestemte tidspunkter, hvorefter deres brik vil give adgang i det valgte tidsrum til f.eks. booking af fællesfaciliteter som lokaler, vaskemaskiner mm.

 • Beboertryghed og ingen sikkerhedsrisiko ved tabte nøgler

  Den intelligente software gør det nemt at ændre adgangsrettigheder, slette eller tilføje nye brikker/kort til systemet, hvilket skaber høj tryghed i hverdagen for beboere og ejendomsadministratorer.

 • Økonomisk løsning

  FlexAir® giver store besparelser på installation og drift, fordi systemet er webbaseret og gør en fast system-pc og oftest en server unødvendig. FlexAir® sparer på kablingen, fordi systemet kan installeres med offline læsere, som ikke kobles op til centralen. Yderligere kan systemet integreres med eksisterende udstyr, hvilket betyder, at der ikke skal investeres i ny hardward.

*Vapnagaard