Erhverv

“FlexAir® er designet så fleksibelt, at det kan udvikle sig i takt med virksomheden. En investering i FlexAir® er en sikker investering, fordi det til enhver tid kan udvides, opgraderes og tilpasses præcis de nuværende behov.”

 • Tidsbestemt adgang

  I de fleste virksomheder er det en stor fordel at kunne administrere, hvem der har adgang til bestemte døre på specifikke tidspunkter. I tilfælde af gæster og andre kortvarige besøg kan tidsbestemt adgang lette hverdagen og give den besøgende en professionel velkomst i form af displaytekst og udstedelse af gæstedagskort.

 • Avancerede adgangsgrupper

  I både store og små virksomheder er der behov for at sikre bestemte rum ekstra godt. Det er f.eks. muligt at rengøringspersonale kun har adgang til fællesområder, mens udvalgte medarbejdere kan tildeles adgang til serverrum, kontorer, lagre mm.

 • Opgradér, udvid og tilpas til nye behov

  På sigt kan tilbygning, omflytning af kontorarealer eller ansættelsen af flere medarbejdere ændre behov og betingelser. Med FlexAir® er en investering aldrig spildt, fordi der let kan tilføjes komponenter, brugere og opgraderes til større systemer, når nye behov opstår.

 • Sikkerhed er vigtigt

  I erhvervsbygninger kan det være hensigtsmæssigt at have kontrol over, hvem der har haft adgang til hvilke rum. Med FlexAir® er det muligt at se alle aktiviteter i hele anlægget, både online og i det smarte log-system, som giver hurtigt overblik over ’hvem, hvad, hvor og hvornår’.

 • Booking af mødelokaler

  Hvis der er behov for et system, der muliggør booking af faciliteter kan det klares med et bookingmodul. På den måde kan ansatte booke f.eks. mødelokaler, udstyr, firmabil eller andre faciliteter som hører til firmaet.

 • Alarmintegration

  Med FlexAir® er det muligt at integrere systemet med et eksisterende alarmsystem. Det betyder, at tidligere hardware kan genbruges.