FlexAir® samler alt i ét system…

– Dørtelefoni, adgangskontrol, skiltning, nøglesystemer og meget mere i samme driftsøkonomiske system.

  • Den bedste løsning!

    Scantron har udviklet adgangskontrolsystemet, FlexAir® der integrerer adgangskontrol med dørtelefoni, nøglesystemer og meget mere.

  • Adgangskontrol har aldrig været nemmere

    Fra en hvilken som helst computer med netværksadgang kan en administrator logge på systemet, lave navneændringer, adgangsgrupper og oprette/slette nye nøgle-brikker.

  • Opgrader nemt når nye behov opstår

    Uanset størrelse og funktionalitet er systemet baseret på de samme komponenter. Det gør det muligt at opgradere og tilføje nye funktioner uden at skifte eller købe ny hardware. Dermed kan firmware og software opgraderes, hvis nye ønsker eller behov opstår efter installationen.

1

Hustelefoner: Når en besøgende ringer på ved dørstationen, kan beboerne se den besøgende på video-hustelefonen i lejligheden og lukke den besøgende ind. Hustelefonen kan modtage tekstbeskeder med vigtig info fra administratoren.

2

Ringetryk: Udenfor lejlighedsdøren er der monteret et A1 display ringetryk, hvor beboerens navn står på. Her kan besøgende også ringe på.

3

Indendørs læsere: På lejlighedsdøren er der monteret en SensoLock® på låsen. Ved at holde en kodet brik foran SensoLock® og dreje på knoppen kan beboerne komme ind af døren.

4

Dørstation: Bygningen har en MIX display dørstation ved hoveddøren med en indbygget læser og kamera.

5

Fremtidens elevatorstyring: Når beboerne anvender deres brik på dørstationen for at komme ind i bygningen, frigives elevatoren samtidig til den etage beboeren bor på. Alternativt kan der monteres en Nexus læser i elevatoren, hvorpå beboerne skal registrere deres brik, for at komme til den forudbestemte etage. Rettighederne defineres i Nova softwaren af administratoren.

6

EP Digital postkasseanlæg: Inden for døren hænger et vægmonteret EP Digital postkasseanlæg med display-navneskilte og elektroniske låse. Rettigheder defineres i Nova softwaren, hvor navne og lejlighedsnumre også oprettes og opdateres.

7

Udendørs læser: Ved bygningens bagdør er der monteret en Nexus læser med kodelås. Beboerne kan bruge den samme brik, som de anvender ved hoveddøren og lejlighedsdøren til at åbne bagdøren. Alternativt kan de indtaste en 4-cifret kode.

8

Hængelås: På døren til cykelskuret sidder der en hængelås, hvorpå SensoLock® adgangslæser er monteret. Beboerne kan med deres brik åbne og låse hængelåsen til cykelskuret.