Offentlig bygning

”Ved offentlige bygninger/institutioner er der behov for et stabilt system, hvor der let kan tilføjes, redigeres og slettes brugere. Derfor er FlexAir® adgangssystem en god løsning til alle slags offentlige bygninger”

 • Stabilt system

  Det er vigtigt, at systemet kan administrere mange, både faste og skiftende brugere, når det anvendes til offentlige bygninger. Med FlexAir® er det muligt at betjene helt op til 100.000 forskellige brugere og 25.000 forskellige døre. Med mange brugere kan FlexAir®’s bookingmodul lette hverdagen og administrationen af reservation af mødelokaler, læsesale, auditorier mm., som gør det nemt både for brugere og ansatte at holde styr på booking af faciliteter.

 • Skabslås og lign.

  I institutioner kan der være behov for at brugeren/den ansatte har mulighed for at låse taske eller lign. inde i et skab. Med FlexAir® kan der tilføjes læsere til hvert skab, som gør en separat nøgle overflødig, da adgangsrettigheden til skabet er tilføjet i brugerens brik/kort til eksempelvis døren.

 • Elevatorstyring

  Flere offentlige bygninger er udstyret med elevator for at lette adgangen for gangbesværede. Med FlexAir® er det muligt at styre elevatoren, så elevatoren frigives, så snart der gives adgang til bygningen.

 • Parkeringskontrol

  Det kan være vanskeligt både for personale og gæster at finde parkeringspladser ved centralt beliggende bygninger. I FlexAir® er det muligt at tilføje en GSM baseret port/bom læser, som giver adgang til områder placeret væk fra bygningen, enten med brik eller via mobiltelefonen.

*Malmø universitet